Jan Wessel Paper and LightGalleri Udengaard


info@galleriudengaard.dk  //  22 16 91 25


Jan Wessel  -  PAPER AND LIGHT

8. april - 7. maj 2015


”PAPER AND LIGHT” er titlen på den næste udstilling hos Galleriet Udengaard i Århus med Jan Wessel.


I en blanding af olie på lærred, tempera på papir, lightboxes og assemblage, kommer vi i denne udstilling til at møde noget som kunne virke genkendeligt, måske for nogle et flashback til noget tidligere oplevet… glemt! men alligevel dybt begravet i bevidstheden.

Talrige associationer og referencer forbinder sig til Jan Wessels billedunivers, som repræsenterer en sammenfiltring af liv og kunst, men ikke mindst rummer de en kunstners personlige blik på livets og kunstens omfattende billedpotentiale. Det kan være det levede livs kontrastfyldte skønhed og forgængelighed, eller forskellige kunstformers karakteristiske billedsprog.

Jan Wessel sammenstiller nogle af sine mere velkendte motiver med nye motiver, således bringer de betragteren ud i nye visuelle og tematiske oplevelser.


Jan Wessel er født i Skanderborg i 1952 - bor og arbejder i København. Han er oprindeligt uddannet scenograf, men arbejder i dag udelukkende som billedkunstner. Han har udstillet mange steder i Danmark, men også i Tyskland, Sverige England og Japan.

Har udført talrige udsmykninger i danske virksomheder, bl.a. Dong Energy, Herningsholms Erhvervsskole og Nykredit.


Fernisering fredag den 8. april 2016 kl. 16-19


Tapas og Vin - VELKOMMEN!
Udstillingen varer til 7. maj 2016Besøg vores facebook sideGalleri Udengaard  / info@galleriudengaard.dk  / +45 22 16 91 25

Lightbox

Olie på lærred